Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Kar Hotel

Oteller Bolgesi Uludag / Bursa

Oda Seçiniz

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

WİNTERFEST de %50 İNDİRİMLİ ULAŞIM (Uladağ gidiş-dönüş 80 tl) 2-3 SANATÇI 120 TL (2 Sanatçı konserine ayakta giriş) 19 / 23 OCAK FESTİVAL PROGRAMI GRAND YAZICI EVENT ARENA 19 Ocak , 2014 Pazar : Rockstar \\\"MODEL\\\" Welcome Party 20 Ocak , 2014 Pazartesi: Arçelik Konserleri \\\"Hande Yener\\\" 21 Ocak , 2014 Salı : Arçelik Konserleri \\\"Gülşen\\\" 22 Ocak , 2014 Çarşamba : \\\"Ozan Doğulu\\\" 26 / 30 OCAK FESTİVAL PROGRAMI GRAND YAZICI EVENT ARENA 26 Ocak , 2014 Pazar : Rockstar \\\"MODEL\\\" Welcome Party 27 Ocak , 2014 Pazartesi: Arçelik Konserleri \\\"Hadise / Zumas & Sol Noir\\\" 28 Ocak , 2014 Salı : Arçelik Konserleri \\\"Gülşen\\\" 29 Ocak , 2014 Çarşamba : \\\"Ozan Doğulu & Soner Sarıkabadayı\\\" 9 / 13 ŞUBAT FESTİVAL PROGRAMI GRAND YAZICI EVENT ARENA 9 Şubat , 2014 Pazar : Rockstar \\\"MODEL\\\" Welcome Party 10 Şubat , 2014 Pazartesi : Arçelik Konserleri \\\"Serdar Ortaç\\\" 11 Şubat , 2014 Salı : Arçelik Konserleri \\\"Hande Yener\\\" Kar cenneti Uludağ\\\'dan adını alan bir otel: Ka Hotel. Otel, adını hak etmek için üstün hizmet kalitesiyle hizmet vermeyi amaçlıyor. Otele adım attığınız andan itibaren güler yüzlü personelin profesyonel ilgisiyle karşılaşacak ve keyifli bir tatil geçireceksiniz.

Otel Özellikleri

Tesiste 1 adet restoran mevcuttur ve 180 kişi kapasitelidir. Bu restoran sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği sunumunun yanı sıra her akşam canlı müzik ve özel ziyafetler gibi hizmetler de vermektedir. Tesisin lobisinde yer alan Kar Bar ve birçok kayak pistini görme özelliğiyle misafirler tarafından yoğun ilgi gören Camlı Köşk tatiliniz boyunca sıcak ve soğuk tüm içecek ihtiyaçlarınızı karşılarken tost, hamburger gibi aperatif yiyecek hizmeti de vermektedir. Misafirler tesiste konakladıkları süre boyunca kâğıt oyunları, tavla, satranç oyunları, özel kayak yarışmaları gibi aktivitelerden yararlanabilir, Uludağ’ın benzersiz manzarası eşliğinde yürüyüş yapabilir, özel saunada günün yorgunluğunu, şehir hayatının stresini üzerlerinden atabilirler. Tesiste çocuklarınız için her türlü ayrıntı düşünülmüştür. Çocuklarınız, özel olarak dizayn edilmiş çocuk oyun salonunda oynayabilecek, aletli oyun merkezinde ya da çocuk oyun kulübünde hem eğitici hem eğlendirici aktivitelerde yer alabilecekler.

Oda Özellikleri

2 süit ve 56 standart oda olmak üzere toplam 58 oda ve 140 yatak kapasitelidir. Tüm odalarda telefon, saç kurutma makinesi, kaloriferli ısıtma sistemi ve banyo mevcuttur.

Otel Tanıtım Bilgisi

Uludağ'a yakın, ekonomik konaklama.

Otel Yakınında

Uludağ, Türkiyenin en sevilen kayak merkezlerinden birine ev sahipliği yapar. Milyonlarca yıl öncesinden sönmüş bir dağ olan Uludağ, yazın da kışın da güzel manzaralar sergiler. Bursade gezilecek yerler arasında Uludağın yanı sıra İnegöl, İznik, Mudanya ve Trilye de bulunuyor.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Yenişehir Havalimanı 98,3 km uzaklıkta
  • Kar Hotel, Uludağ 1. Bölgede bulunmaktadır. Uludağ Şehir Merkezi. 50 m Bursa Şehir Merkezi: 45 km Kayak Pistleri: 25 m Bursa Yenişehir Havaalanı: 65 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri