Erken Rezervasyonda %50’ye Varan İndirimler İçin Son Gün 12 Mayıs  Hemen İncele Erken Rezervasyonda %50’ye Varan İndirimler İçin
Son Gün 12 Mayıs

4,4
Normal
Galeri ()

Grand Elite Cave Suites

Grand Elite Cave Suites

Nevşehir
Genel Bilgiler

Her birimin duşlu özel banyosunda terlikler, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur.


...
Devamını Göster
Otel Özellikleri
✓ Tv Odası
✓ Safari
✓ Araba Kiralama
✓ Transfer servisi (ücretli)
✓ Motorsiklet kiralama
✓ Sigara içilmeyen odalar
✓ Aile Odaları
✓ Tasarım Otel
✓ Şehir merkezi
Tüm otel olanaklarını gör
Otel Özellikleri

✓ Tv Odası
✓ Safari
✓ Araba Kiralama
✓ Transfer servisi (ücretli)
✓ Motorsiklet kiralama
✓ Sigara içilmeyen odalar
✓ Aile Odaları
✓ Tasarım Otel
✓ Şehir merkezi
✓ Yetişkin oteli
✓ Lobi
✓ Özel sigara içilen alan
✓ Günlük temizlik hizmeti
✓ Bahçe
✓ Emanet kasası
✓ 24 saat açık resepsiyon
✓ Hızlı check-in/check-out
✓ Atv safari
✓ At binme
✓ Türk gecesi
Oda
0
Bar
0

Her birimin duşlu özel banyosunda terlikler, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur.


4,4
Normal
Çok iyi
8,3
Genç Çift | Tatil
Dışarısı -15 derce iken odalar sıcacıktı temiz gayet iyi boyuttaydi kahvaltı süperdi evimizin mutfağı gibi doyana kadar yedik

Pınar Ö***
23.01.2022
-
26.01.2022
Türkiye
Çok iyi
10
Arkadaş Grubu | Tatil
Topluluk halinde gittik çok memnun kaldık.

Gülşen B***
13.11.2021
-
16.11.2021
Türkiye
Çok iyi
8
Çocuklu Aile | Tatil
Güzel ve temiz bir otel.pandemi dolayısıyla kahvaltı zayıf kalıyor.Onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadık.tavsiye ederim.

Selma S***
4.07.2020
-
6.07.2020
Türkiye
5
Otel Göreme merkezde bir çok noktaya yürüyüş mesafesinde yer alıyor.(bu vesile ile bir çok yeme içme alternatifimiz oldu). Otopark sorunu yaşamadım. Resepsiyon karşılama ideal. Oda otantik albenisi var aile odası olarak almıştım yetişkin yatağı rahat ve yeterli ama oğlum çocuk yatağında rahat olmadığını belirtti. Oda sıcacıkdı kesinlikle üşümedik. Banyosu yeterliydi. Tuvaleti temiz bakımlıydı. Kahvaltısı çeşit olarak gayet yeterli doğal ve lezzetliydi , herşeyden önemlisi iliğili kadının güler yüzlü ve yardımsever nitelikte olmasıydı. Bir daha Göreme tatili planlasam yine bu otelde kalırım.

Murat Adnan Çelik
5
Otelin konumu göremenin merkezinde. Sabah terasta balonları görebildik. Kahvaltı lezzetli ve güzeldi. Sadece kaldığımız oda biraz serindi. Onun dışında problem yaşamadık genel olarak beğendik güzeldi.

seval imamoğlu
2
Oteli reklamda görüp tercih ettik. Gittiğimizde resepsiyondaki arkadaş odaya kadar götürüp odanın içinde bir süre bekledi. Bahşişini alınca gitti biran bizimle beraber odada konaklayacak zannettik. Odalar ısınmıyor kış aylarında tercih edilecek bir yer değil. Klimaları bozuk sıcak üflemiyor. Başka otele konaklama için teklif edildi ancak yer yok denildi. Küçük ısıtıcı vermeselerdi odada konaklama yapılması çok zor olacaktı. En büyük problem ısınma problemi.

Umut Cagliergin
5
Odalar muhteşem. 10 Aralık oldukça serin olmasına rağmen, odamız gayet sıcaktı, banyomuz sıcaktı. Resepsiyondaki kardeş oldukça yardımcıydı ve güler yüzlüydü. Otelin tasarımı, renkler, oda büyüklüğü muhteşem. Havlular temiz. Önemli: Kahvaltı hizmeti sunan hanımlardan 1 tanesi oldukça yersiz, boş ve yüksek sesle konuşuyor. Kahvaltıyı 8:00 de zannedip geldik, resepsiyonu arayarak haber ettim. Biz yanlışlıkla erken gelmişiz,Sorun yoksa, biz yola çıkacağımız için erkenden başlayalım mı? Beyfendi de saolsun, henüz sıcak yiyecekler gelmedi, onlar gelsin isterseniz dedi. Saolun dedim. Önce kısa boylu hanfendi geldi. Oldukça alakalı ve güleryuzlu. Ardından videoda beliren siyah giyimli hanfendi geldi.: Müşteri bekliyor dediler. Hani nerede? Vs vs sinirden hatirlayamadığım birsuru boş lafı, gereksiz bir ses tonu ile konuşup durdu. Diğer hanfendi cevap vermemeye çalışsa da susmadı. Öncelikle beğenin ya da beğenmeyin, bizler hizmet ve turistik hizmet sektöründeyiz hanımlar beyler. "Misafir" diyoruz, müşteri değil. Misafire yansıtılmaz içimizden geçenler ve düşündüklerimiz ve şahsi iç çatışmalarımız ve/veya işimiz ile alakalı şikayetlerimiz. Kaldı ki sizinle birebir atışma içerisinde olmayan misafir hakkında yüksek sesle böyle, haklarında konuşamazsınız. Sürekli işini yaparken yorum ve bela okumakla meşgul. Misafire açık alandayız, bu tarz söyleşileri molada, misafire açık olmayan alanda yapmanız gerek. Herkesin iş sahibi olmasını istiyoruz tabiki. Lakin turizm böyle boşverilmemesi gereken bir alan. Evinizdekilere nasıl davrandığınızı bilemeyiz lakin misafire,yolcuya,"müşteri"ye bu şekilde davranılmaz. Öncelikle davranış eğitim/yönlendirme yapılmalı ardından işe alınmalı. Tekrar tekrar arada yoklanmalı. Çalkara iş yapıldığı takdirde, bu davranışa maruz kalanlar tarafından yorum alır ve güzel markanızı zedelersiniz. Hanfendinin iç dünyasının çirkefliği bu yazdıklarımı da anlamayacağı için tekrar bela okuması sözkonusudur. Kimsenin ekmeği ile oynamak değil amacım. Lakin hakeden başka insanların da ekmeksiz kalıp bu tarz insanlar yüzünden iş edinememesi kısmını da hiç düşündünüz mü? Hizmet vermek istemiyorsanız, gocunuyorsanız hizmet sektöründe çalışmayınız. Misafirler evde aldıkları hizmetten farklı bir hizmet almak için dışarı çıkıyor. Dilerim işiniz gücünüz yolunda gider. Harika bir otel yapmışsınız. Teşekkürler, tez vakitte görüşmek dileğimle.

Selen Burak Rionegro
2
Giriş katında tam karşınızda solda kalan odayı asla tercih etmeyin. Hamam yanı gibi bir oda. Hiç cam yok. Temizlik çok kötü. Pisüvar ve duş bozuktu.

Osman ILDIRAR
4,4
Normal
8 değerlendirme
Konum
Isali Gaferli Avcilar Mah. Içeridere Cad. No 25/1
Oteli haritada gör
Check-in
13:00
Check-out
11:00

Odalar

İptal Güvence Paketi ekle, tatiline 72 saat kalaya kadar koşulsuz iptal hakkın olsun!
Tesis Bilgileri
Otel Özellikleri

✓ Tv Odası
✓ Safari
✓ Araba Kiralama
✓ Transfer servisi (ücretli)
✓ Motorsiklet kiralama
✓ Sigara içilmeyen odalar
✓ Aile Odaları
✓ Tasarım Otel
✓ Şehir merkezi
✓ Yetişkin oteli
✓ Lobi
✓ Özel sigara içilen alan
✓ Günlük temizlik hizmeti
✓ Bahçe
✓ Emanet kasası
✓ 24 saat açık resepsiyon
Oda
0
Bar
0

Her birimin duşlu özel banyosunda terlikler, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur.


Devamını Göster
Değerlendirmeler
Tümü
4,4
Normal
Tüm yorumları Göster
Çok iyi
8,3
Genç Çift | Tatil
Dışarısı -15 derce iken odalar sıcacıktı temiz gayet iyi boyuttaydi kahvaltı süperdi evimi...

Pınar Ö***
23.01.2022
-
26.01.2022
Türkiye
Çok iyi
10
Arkadaş Grubu | Tatil
Topluluk halinde gittik çok memnun kaldık.

Gülşen B***
13.11.2021
-
16.11.2021
Türkiye
Çok iyi
8
Çocuklu Aile | Tatil
Güzel ve temiz bir otel.pandemi dolayısıyla kahvaltı zayıf kalıyor.Onun haricinde hiçbir s...

Selma S***
4.07.2020
-
6.07.2020
Türkiye
5
Otel Göreme merkezde bir çok noktaya yürüyüş mesafesinde yer alıyor.(bu vesile ile bir çok...

Murat Adnan Çelik
5
Otelin konumu göremenin merkezinde. Sabah terasta balonları görebildik. Kahvaltı lezzetli ...

seval imamoğlu
2
Oteli reklamda görüp tercih ettik. Gittiğimizde resepsiyondaki arkadaş odaya kadar götürüp...

Umut Cagliergin
5
Odalar muhteşem. 10 Aralık oldukça serin olmasına rağmen, odamız gayet sıcaktı, banyomuz s...

Selen Burak Rionegro
2
Giriş katında tam karşınızda solda kalan odayı asla tercih etmeyin. Hamam yanı gibi bir od...

Osman ILDIRAR
Konum Bilgileri
Daha Büyük Haritada Gör
Yerleşim Merkezi

Tesis, Ürgüp'e 9 km., Nevşehir'e ise 13 km. uzaklıktadır. Grand Elite Cave Suites'e en yakın havalimanı olan Nevşehir Havalimanı 30 km. mesafededir. Tesis ücretli havalimanı servisi sunmaktadır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Kapadokya Havaalanı 41.9 km uzaklıkta

Önemli Bilgiler
Check-in
en erken saat 13:00 ve sonrası
Check-out
en geç saat 11:00 ve öncesi
Oda Görselleri

Oda Özellikleri