Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Amara Family Resort

Sorgun, Titreyengöl Cd., 07600 Manavgat/Antalya

Oda Seçiniz

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Side (Titreyengöl) ziyaretinizde Maritim Hotel Saray Regency - All Inclusive, Side Antik Tiyatrosu ve Agora çevresinde sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel, Side Müzesi ve Apollo ve Athena Tapınağı civarındadır.

Odalar
900 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Yemek
Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Maritim Hotel Saray Regency - All Inclusive misafirlerine yemek servisi yapan 4 restoran vardır. Ayrıca 24 saat oda servisi mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 5 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Otel Özellikleri

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafilere ücretli kablosuz İnternet ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yeme İçme

Bu resort otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Main Restaurant yemek servisi için ideal; bu resort otelde toplam 2 restoran var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 5 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Resort otelde özel plaj, ücretsiz su parkı ve su kaydırağı bulunmaktadır. Otelde 2 açık yüzme havuzu ve kapalı havuz vardır. Misafirler için çocuk havuzu, sauna ve spor salonu vardır.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Bu otelde, rehber hayvanlar da dâhil olmak üzere hiçbir evcil hayvana izin verilmemektedir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Genel alanlarda kablosuz İnternet ücreti: günlük 3 EUR (fiyatlar değişebilir).
  • Odada kasa için ek ücret ödenmesi gereklidir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Zorunlu Ücretler ve Vergiler

Sizden otelde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:

  • Yılbaşı (1 Ocak) Bir Yetişkin İçin Gala Yemeği: 35 EUR
  • Yılbaşı (1 Ocak) Gala Yemeği çocuk başına: 17 EUR (7 ile 15 yaş arası)

Otelin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik. Bununla birlikte, örneğin, konaklama süresine veya rezervasyon yaptığınız odaya bağlı olarak ücretler değişebilir.

Onarımlar ve Kapanışlar
null

Otelin Sundukları

  • Bu otelde, rehber hayvanlar da dâhil olmak üzere hiçbir evcil hayvana izin verilmemektedir.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Side Sorgun Plajı - 5,6 km / 3,5 mi
Side Halk Plajı - 7,4 km / 4,6 mi
Agora - 7,6 km / 4,7 mi
Side Antik Tiyatrosu - 7,7 km / 4,8 mi
Side Müzesi - 7,9 km / 4,9 mi
Side Limanı - 8,2 km / 5,1 mi
Manavgat Şelalesi - 8,2 km / 5,1 mi
Apollo ve Athena Tapınağı - 8,4 km / 5,2 mi
Seleukeia Harabeleri - 16,3 km / 10,1 mi
Aquapark Su Parkı - 18,7 km / 11,6 mi
Süral Alışveriş Merkezi - 18,7 km / 11,6 mi
Oymapınar Barajı - 26 km / 16,1 mi
Alara Grand Bazaar AVM - 31,5 km / 19,6 mi
Oluk Köprü - 34,1 km / 21,2 mi
Aspendos Tiyatrosu - 38,4 km / 23,9 mi

Tercih edilen havaalanı Hotel Saray Regency - All Inclusive Antalya (AYT-Antalya Uluslararası) - 71,6 km / 44,5 mi mesafede

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Antalya Havalimanı 70,8 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri