Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×
NEHİR TURU 5* Deluxe Amadeus Queen gemisinde 7 Gece 8 Gün Tam Pansiyon Konaklama (İlk gün akşam yemeği ile başlar)

NEHİR TURU 5* Deluxe Amadeus Queen gemisinde 7 Gece 8 Gün Tam Pansiyon Konaklama (İlk gün akşam yemeği ile başlar)

21 Nisan 2024 Pazar - 28 Nisan 2024 Pazar tarihleri arasında olmalıdır
Tur Programı
Özet
5* DELUXE AMADEUS QUEEN NEHİR GEMİSİ İLE KUZEY REN NEHRİ & LALE ZAMANI
 Amsterdam – Arnhem – Middelburg – Ghent (Brugge) – Antwerp (Brüksel) – Rotterdam (Keukenhof Bahçeleri) – Amsterdam (1)
21-28 NİSAN 2024 - 7 GECE & 8 GÜN
VİZELİ
Tur Programı

Dünya’nın en bilinen ve tercih edilen nehir firmalarından Lüftner Cruises’a ait olan 5* Deluxe Amadeus Queen gemisi 2018 senesinde suya indirilmiştir. 5* otel konforu ve birinci sınıf servis amacıyla hizmet veren gemi toplam 158 yolcu kapasitelidir. Toplam 46 personelin görev yaptığı Deluxe Amadeus Riva filonun en şık gemilerinden birisi olup tüm kabinlerinde konfor ön planda tutulmuştur. Her kabinde Multimedya TV, saç kurutma makinesi, minibar, kasa, dahili telefon, birleştirilebilir iki yatak, kişisel havalandırma sistemi ve duş mevcuttur.

01.Gün / 21 Nisan 2024 / İstanbul-Amsterdam, Hollanda

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar, Türk Havayolları kontuarı önünde saat 07:30’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemlerinin ardından TK 1957 no’lu sefer ile 10:45’ de Amsterdam’a uçuş. Yerel saat ile 13:10’da varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından bizi bekleyen aracımız ile Amsterdam limanındaki gemimize transfer ve gemiye check-in işlemleri.. Kaptan’ın hoşgeldiniz kokteyli sonrasında akşam yemeği. Gemimiz akşam yemeği sonrası demir alarak seferine başlayacak. 

02.Gün / 22 Nisan 2024 / Arnhem,Hollanda

Gemimiz bu sabah Arnhem’a varacak.  Tüm gün demirli kalacağımız bu limanda dileyenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Arnhem ve Açık Hava Müzesi turuna katılabilirler. 2. Dünya Savaşında önemli bir yere sahip olan ve filmlere de konu olmuş Arnhem aynı zamanda Avrupa’nın en yeşil kenti ödülüne de sahip. Gemimiz akşamüzeri demir alacak.

03.Gün / 23 Nisan 2024 2024 / Middleburg, Hollanda

Keyifli bir sabah kahvaltısı sonrası öğle yemeğinden hemen önce gemimiz Middleburg’a yanaşacak. Dileyenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Ortaçağ Kenti Middelburg ve Hollanda Deltası Baraj Turu’na katılabilirler. Gemimiz akşamüzeri demir alarak seferine devam edecek.

04.Gün / 24 Nisan 2024 2024 / Ghent (Brugge ) Belçika

Geceyarısından sonra Ghent’e yanaşacak gemimizde sabah alacağımız kahvaltı sonrasında, dileyenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği tüm gün sürecek Brugge & Ghent turuna katılabilirler. Belçika’nın en rağbet gören iki limanını çok beğeneceğinizden eminiz. Gemimiz akşam saatlerinde Antwerp’e doğru demir alacak.



05.Gün / 25 Nisan 2024 2024 / Antwerp ( Brüksel ) ,Belçika

Gemide alacağımız kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Antwerp &  Brüksel Şehir Turu’na katılabilirler. Simge yapı Atomium ve Brüksel Şehrinin ziyareti sonrası Antwerp eski şehri yürüyerek keşfedebilirsiniz. Tur sonrası gemimiz akşam yemeği esnasında  Rotterdam’a doğru  hareket edecek .

06.Gün / 26 Nisan 2024 2024 / Rotterdam, Hollanda

Sabah erken saatlerde tarihi liman kenti olan Rotterdam’a yanaşacak gemimizde alacağımız kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ve tüm gün sürecek olan Rotterdam & Delft & Keukenhof Bahçeleri Turu’na katılabilirler. Akşam yemeği saatlerinde Amsterdam’a doğru demir alacak gemimizde bu akşam Kaptan’ın Gala Yemeği’ne davetlisiniz.

07.Gün / 27 Nisan 2024 2024 / Amsterdam, Hollanda

Gemimiz bu sabah erken saatlerde Amsterdam’a yanaşacak. Sabah alınan kahvaltı sonrasında dileyen misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Amsterdam Şehir & Volendam Turu’na katılabilirler.Bu akşam gemimiz Amsterdam Limanı’nda demirleyecek. Dilerseniz bu gece ışıklar altında Amsterdam’ın hareketli gece hayatına göz atabilirsiniz.

08.Gün / 28 Nisan 2024 2024 / Amsterdam, Hollanda – İstanbul

Sabah gemide alınacak kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Amsterdam Havalimanı’na transfer. Burada yapılacak pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından TK 1958 no’lu sefer ile saat 14:35’de Istanbul  Havalimanı’na uçuş. Türkiye saatiyle 19:05’de  varış ve  turumuzun  sonu.

Ücrete Dahil Hizmetler
Paket Tura Dahil Olan ve Olmayan Hizmetler
  • 5* Deluxe Amadeus Queen gemisinde 7 Gece 8 Gün Tam Pansiyon Konaklama (İlk gün akşam yemeği ile başlar, son gün kahvaltı ile sona erer)
  • THY ile İstanbul Amsterdam – Amsterdam İstanbul Havalimanı arası tarifeli seferler ile uçuşlar 
  • Gemideki tüm aktivite ve animasyonlar
  • Gün boyu lounge da yer alan self servis olarak çay, kahve ve su
  • 5 çayı ve geceyarısı ikramları
  • Akşam yemekleri ile ikram edilen alkollü/alkolsüz içecekler.
  • Havalimanı liman arası transferler
  • Türkçe rehberlik hizmeti (20 kişi olması durumunda)
  • Yurtdışı seyahat sağlık sigortası (70 yaş üzeri surprim uygulanmaktadır.)

 

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

  • Gemideki personel bahşişleri (gecelik pp 15 €)
  • Türkçe rehber veya gemi tarafından düzenlenecek ekstra turlar
  • Kuru temizleme, alışveriş gibi şahsi harcamalar
  • Vize Ücreti (Schengen vizesi)
  • Yurtdışı çıkış harcı

 

Ekstra Geziler

Ekstra Geziler

 

Ulaşım ve Otel Bilgileri
Uçuş Bilgileri
TK1957 İstanbul - Amsterdam  10:45 - 13:10
TK1958 Amsterdam - İstanbul  14:35 - 19:05
Konaklama - Bilgileri
5* Deluxe Amadeus Queen gemisinde 7 Gece 8 Gün Tam Pansiyon Konaklama (İlk gün akşam yemeği ile başlar, son gün kahvaltı ile sona erer)
Misafirler
Toplam Tutar
66.352,20 ₺