Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Alavya Hotel

Yeni Mecidiye Mh. 3005 Sk. No: 6 Alaçatı 35937 Çeşme İzmir
Visa
Mastercard
American Express
Bahçe

Oda Seçiniz

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Property Location
With a stay at Alavya - Special Class in Cesme (Alacati), you'll be minutes from Pazaryeri Mosque and close to Ilica Beach. This luxury hotel is within close proximity of Alacati Marina and Alacati Beach.

Rooms
Make yourself at home in one of the 25 guestrooms featuring iPod docking stations and flat-screen televisions. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature designer toiletries and hair dryers. Conveniences include complimentary newspapers and minibars, and housekeeping is provided daily.

Rec, Spa, Premium Amenities
Relax at the full-service spa, where you can enjoy massages and body treatments. You can take advantage of recreational amenities such as a fitness center, a seasonal outdoor pool, and bicycles to rent. This hotel also features complimentary wireless Internet access, concierge services, and babysitting/childcare (surcharge).

Dining
Grab a bite at one of the hotel's 2 restaurants, or stay in and take advantage of room service (during limited hours). While enjoying a refreshing dip in the hotel pool, you can order your favorite drink at the poolside bar. A complimentary full breakfast is served daily.

Business, Other Amenities
Featured amenities include dry cleaning/laundry services, luggage storage, and laundry facilities. Free valet parking is available onsite.

Ödeme

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express

Genel

  • Bahçe

Alkol Kullanımı

  • Sigara Içme Alanı
  • Sadece Rehber Köpekler Kabul Edilir

Oda Özellikleri

  • Terlik
  • Duş
  • Saç Kurutma Makinesi

Otel Hizmetleri

  • Kapı Görevlisi
  • Gazete

Otel Özellikleri

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı vardır.

Yeme İçme

Akdeniz mutfağı seven misafirler için Mitu ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Bu otelde açık havuz, sauna, spor salonu ve ücretsiz bisiklet vardır.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Otelde misafirler için tam donanımlı spa hizmeti vardır. Misafirlere masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirler için spada sauna ve buhar banyosu mevcuttur. Spada misafirlerimize aromaterapi ve su tedavisi dâhil pek çok farklı tedavi terapisi sunulmaktadır.

Otel Politikası

Ulusal Derecelendirme
Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye içindeki konaklama mekanlarına resmi sınıflandırma atamaktadır. Bu Otel için verilen sınıflandırma değeri: Özel Sınıf.

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.
  • Misafirlerin masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başı (tek yön) 85 EUR.
  • İlave yatak ücreti: gecelik 55 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Otelin Sundukları

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.
  • Misafirlerin masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Pazaryeri Camisi - 0,3 km / 0,2 mi
Alaçatı Çarşı - 0,5 km / 0,3 mi
Oasis Aquapark - 1,5 km / 0,9 mi
Ilıca Plajı - 3,6 km / 2,2 mi
Alaçatı Marina - 4,2 km / 2,6 mi
Aqua Toy City - 5,2 km / 3,2 mi
Rooms Plajı - 6,7 km / 4,2 mi
Boyalık Plajı - 6,8 km / 4,2 mi
Delikli Koy - 8,6 km / 5,3 mi
Aya Haralambos Kilisesi - 9 km / 5,6 mi
Çeşme Açık Hava Tiyatrosu - 9,2 km / 5,7 mi
Ayayorgi Koyu - 10,2 km / 6,3 mi
Kocakarı Plajı - 13 km / 8,1 mi
Çeşme Marina - 14,5 km / 9 mi
Çeşme Kalesi - 14,6 km / 9,1 mi

En yakın havaalanı Chios (JKH-Chios Adası Ulusal) - 414,6 km / 257,6 mi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Adnan Menderes Havalimanı 84,9 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri