Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Home Holiday Vatican Museums

Viale Vaticano 51/E

Oda Seçiniz

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Roma merkezindeki Home Holiday Vatican Museums, Sistina Şapeli ve Vatikan Müzeleri ile birkaç dakika mesafede misafirlere hizmet vermektedir. Bu daire St. Peter Bazilikası ve Castel Sant’Angelo yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve hazır yemek malzemesi bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 20-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur.

Özellikler
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Yemek
Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, bagaj saklama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Ciampino Uluslararası Havaalanı 33,4 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri