Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Yunak Evleri

Yunak Mah. Balcı Sk. Ürgüp/Nevşehir
Yiyecek Servisi
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Resepsiyon Hizmeti

Oda Seçiniz

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Otel Özellikleri

  • Yiyecek Servisi
  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Resepsiyon Hizmeti

Havuz Ve Spa

  • Açık havuz...

Otel Hizmetleri

  • Kablosuz İnternet
  • SPA Merkezi

Otel Özellikleri



Dünya ve Akdeniz mutfağının seçkin lezzetlerinin bulunduğu Caverna menüsünde risotto'dan, fırınlanmış kuzu inciğe kadar pek çok benzersiz lezzeti bir arada bulabilirsiniz.

Oda Özellikleri

Yunak Evleri, tarihin gizemli atmosferini, evinizin konforunu ve rahatlığını bulabileceğiniz bir ortam sunmaktadir.14 süit, 3 delüks ve 22 standart olmak üzere 39 oda, toplam 80 kişilik kapasitesi ile Kaya Otel olarak hizmet vermektedir. Odalar, standard kaya odalardan, delüks, suit ve aile suitlerine kadar uzanmaktadır. Her birinde geçmişin izlerini bulmak mümkündür ve her oda farklı dekore edilmiştir. Bu sıradışı kaya odalar, yerel özelliklere saygıyla özen gösterilirken bir yandan sıcak geleneksel bir yaklaşım ve özgün bir stil benimsenerek yenilenmiş ve dekore edilmiştir. Mekanın dekorasyonunun her yerinde zerafet göze çarpmaktadır. Zeminlerde emperador mermerler, elişi dantel perdeler, yatak kenarları, eski sandıklar, antika komodinler, geleneksel örtüler, eski pirinç ferforje karyolalar, eski işlemeli çalışma masaları ve çerçeveler, eski Türk halı ve kilimleri, antika lambalar özenle ve sadelik göz önünde bulundurularak seçilmiştir. Modern bir şekilde dizayn edilen mermer banyolarda, ayaklı Hilton lavabolar, İtalyan armatürler ve seramik Chartwell lavabo baseni yer almaktadır. Süitlerde hidromasajlı veya buharlı küvetler bulunmaktadır. Kasa Telefon Mini bar Isıtma sistemi I-Pod / I-Pad dock Çalışma masası Anti-alerjik uyku seti Saç kurutma makinası Su ısıtıcı, çay ve kahve Süitlerde hidromasajlı veya buharlı küvet

Yeme İçme

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Yenilenme ve SPA

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Otel Politikası

Ulusal Derecelendirme
Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye içindeki konaklama mekanlarına resmi sınıflandırma atamaktadır. Bu Otel için verilen sınıflandırma değeri: Özel Sınıf.

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: kişi başına (tek yön) 60 TRY.
  • Her çocuk için havaalanı servis ücreti: (tek yön) 60 TRY, (üst yaş sınırı: 6 yaşında).

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Otelin Sundukları

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat) ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Otel Yakınında

Toplantı odaları, geniş bir müzik koleksiyonundan oluşan müzik odası, sinema keyfini tadacağınız DVD odası, uluslararası kanalların da yer aldığı TV odası ve kablosuz internet bağlantısının da bulunduğu bilgisayar odası bulunmaktadır. Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Asmalı Konak - 0,2 km / 0,1 mi
Temenni Tepesi - 0,3 km / 0,2 mi
Ürgüp Müzesi - 0,9 km / 0,6 mi
Üç Güzeller - 1,6 km / 1 mi
Pancarlık Vadisi - 2,2 km / 1,3 mi
Aynalı Kilise - 5,6 km / 3,5 mi
Gomeda Vadisi - 5,8 km / 3,6 mi
Gün Batımı Gözlem Noktası - 6 km / 3,8 mi
Ortahisar Kalesi - 6 km / 3,8 mi
Göreme Açık Hava Müzesi - 6,3 km / 3,9 mi
Vaftizci Yahya Kilisesi - 6,4 km / 4 mi
Tokalı Kilise - 6,4 km / 4 mi
Aios Vasilios Kilisesi - 6,6 km / 4,1 mi
Gül Vadisi - 7 km / 4,3 mi
Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesi - 7,1 km / 4,4 mi

En yakın havaalanları:
Nevşehir (NAV-Kapadokya) - 49 km / 30,4 mi
Kayseri (ASR-Erkilet Uluslararası) - 72,3 km / 44,9 mi

Yunak Evleri - Special Class için önerilen havaalanı Kayseri (ASR-Erkilet Uluslararası).

Yorumlar

İbrahim G*** Önerilir
15.01.2021
Çocuklu Aile | Tatil
9
Fantastik odaları olan bi otel gece manzarası cok güzel kahvaltısı eksiksiz personel mütevazı.yasadigim tek olumsuz an toplanti mesafe oluyordu harici her şey çok güzeldi teşekkürlerimi iletiyorum tavsiye ederim...
Elçin A*** Önerilir
2.08.2020
Genç Çift | Tatil
10
Otelz nin satın aldığımız tüm şartları yerine getirmesi öncelikle bizi daha çok memnun etti . Mekan çok iyiydi muhakkak gidip kalınılmalı. Hatta muhtemelen sürekli tercih edeceğim bir yer haline geldi .

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Nevşehir Kapadokya Airport 47,6 km uzaklıkta
  • Kapadokya'nın peri bacalarından oluşan arazisi içinde yer alan Yunak Evleri, Özenli personel Kapadokya'nın yer altı kentleri ve saklı mağara kiliseleri gibi yakınlardaki ilgi çekici yerler hakkında kişisel önerilerde bulunabilir.
9,3
Müthiş
2 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri