Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Has Cave Konak

Musaefendi mah.Şeyhülislam sk.No:7 Ürgüp/ Nevşehir
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Karşılama Hizmeti

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış Konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Tesislerin sezon içerisindeki uygulayacağı konsept içeriğini, misafirlerimizin sağlıklı bir tatil geçirebilmeleri adına, tesislerin almış olduğu Covid-19 Tedbirleri kapsamında ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu genelgeler doğrultusunda tesis içi bazı üniteler tesis yönetimi tarafından kullanıma kapatabilir veya sınırlayabilirler.

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Karşılama Hizmeti

Otel Özellikleri

Mart ve Nisan Tarihlerinde Geçerli

Deluxe Cave Room Aktivite Turlar Dahil

Minimum 2 Gece ve üzeri rezervasyonlarda 1 Defaya Mahsus BALON ya da SAFARİ ( Atv – At – Jeep Safari ) Turlarını almış olduğunuz Deluxe Cave Room Aktivite Turlar Dahil oda kategorisine dâhildir. Balon ya da Safari turlarını seçerek otelle giriş yaptığınız gün resepsiyon aracılığı ile rezervasyon yapmanız gerekmektedir.

  • Soğanlı Balon Turu:

Uçuşlarımız yaklaşık 60 Dakika maksimum 24 Kişilik Sepetlerde sürmektedir.

Soğanlı vadisinin muhteşem manzaraları üzerinde bir uçuş sunuyor. Kapadokya’nın kadim sırlarının sessizce yattığı birbirinden güzel kanyonları izleyebilirsiniz. Lisanslı pilotları ve mürettebatı ile sizi Soğanlı vadisinde bir ömür boyu yaşayabileceğiniz en unutulmaz gün doğumlarından birine tanık olmaya davet ediyor. Vadiler üzerinde huzur içinde süzülün ve Kapadokya’yı yukarıdan keşfedin.

Not: Hava şartları elverişli olduğu zaman balon uçuşlarına izin verilmektedir. Aksi halde diğer alternatif turlar ile gününüze devam etmeniz gerekmektedir.

  • At Safari Turu:

At çiftliğinde Uzman seyis aracılığı sizlere uygun atları seçtikten sonra Hayallere sığmayan, muhteşem doğal güzellikleriyle kendine hayran bırakan peri bacalarını at üzerinde keşfetmeye hazırlanın! At çiftliklerinde kısa bir eğitim sonrası rahatlıkla vadi içlerinde at biniciliği yapacak deneyimle artık korkusuzca özgürlüğe, huzura, mutluluğa ve eşsiz doğaya dörtnala koşabilirsiniz. Turumuz ortalama 90 Dakika sürmektedir.

Not: Turumuzun bölgeleri hava ve ortam şartlarına göre değişiklik göstermektedir.

Kızıl Vadi – Çavuşin Paşabağ – Kılıçlar Vadisi – Aşk Vadisi – Üzengi – Pancarlı

  • Atv Safari Turu:

Biraz adrenalin ve aksiyon yaşamak hem de Peri Bacalarının ve vadilerin içinde eğlenceli olmaz mı? Dik yamaçlar ve dar vadi aralarında Peri Bacalarının mutluluğunuza tanık olduğu bir film sahnesinde başrol olduğunuzu hayal edin! Eğlence ve keyifle yaşadığınız duygunun aslında hayal değil gerçek olduğunu kullandığınız ATV araçlarla vadi içinde ıslandığınızda, çamura bulaştığınızda ya da kum bulutuna girdiğinizde anlamak bambaşka bir deneyim olacak. Turumuz ortalama 80 Dakika sürmektedir.

Not: Turumuzun bölgeleri hava ve ortam şartlarına göre değişiklik göstermektedir. Atv kullandığınız zamanda kask takmak zorunludur.

Kızıl Vadi – Çavuşin Paşabağ – Kılıçlar Vadisi – Aşk Vadisi – Üzengi – Pancarlı

  • Jeep Safari Turu:

Turumuz Uzman rehber eşliğinde dik yamaçların ve dar vadilerin heyecanına varacağınız bir eşsiz safari turuna hazır olmanız gerekecek. Turumuz ortalama 120 Dakika belirli noktalarda mola verilerek devam etmektedir.

Not: Turumuzun bölgeleri hava ve ortam şartlarına göre değişiklik göstermektedir.

Kızıl Vadi – Çavuşin Paşabağ – Kılıçlar Vadisi – Aşk Vadisi – Üzengi – Pancarlı

Önemli Bilgilendirme:

Tüm aktiviteler de transfer dâhildir. Tur süresi boyunca her hangi bir rahatsızlığınızda Uzman rehberlere bildirmeniz gerekmektedir. Aktivitede yaşanacak tüm problemlerden misafir sorumluluğundadır.

Yorumlar

Vahip Alptekin *** Önerilir
28.06.2023
Genç Çift | Tatil
10
Personelleri güleryüzlü kahvaltısı muhteşem odalar çok temiz kesinlikle tavsiye ederim her şey çok güzeldi
Hasan I*** Önerilir
10.08.2021
Çocuklu Aile | Tatil
8,7
Çalışan arkadaşlar oldukça yardımsever ve güler yüzlü idi. Güzel bir konaklama deneyimi oldu bizim için. Herşey icin teşekkürler.
Esma Ç*** Önerilir
9.06.2021
Genç Çift | Tatil
10
Her detayıyla çok güzeldi
Ali Ö*** Önerilir
26.02.2021
Olgun Çift | Tatil
10
Her şey çok güzel, personel güleryüzlü ,konum olarakta çok iyi bir yerde.
Malum kış olduğu için odalarda geceler biraz soğuk oluyor biraz daha sıcak olabilir ,
Murat A*** Önerilir
11.08.2020
Genç Çift | Tatil
6,7
Kahvaltısı çok güzeldi ancak odası çok basık banyosu daha temiz olmalı

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Nevşehir Kapadokya Airport 46,4 km uzaklıkta
  • Tarihi bir konakta ve mağaralarda hizmet veren Has Cave Konak, Ürgüp şehir merkezine 2 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.Peri bacalarıyla kaplı Göreme Milli Parkı 10 km'den yakındır. Kayseri Erkilet Havaalanı ise Has Cave Konak'tan 70 km uzaklıktadır.
9,2
Müthiş
5 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri