Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Best Western Hotel President

An der Urania 16-18
Asansör
Lounge
Bar
Televizyon

Oda Seçiniz

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Dünyaca ünlü Kaufhaus des Westens ve Kurfürstendamm'a üç dakika uzaklıkta yer alan Best Western Hotel President'e hoşgeldiniz. İş seyahatine ya da kısa bir seyahate çıkan ziyaretçiler için merkezde yer alan Best Western Hotel President ideal bir mekandır. Buradan City West, Potsdamer Platz, Tiergarten, zafer sütunu ve Brandenburg Kapısı'na kolayca ulaşılabilir.

Otel Özellikleri

  • Asansör
  • Lounge

Yeme-Içme

  • Bar

Oda Özellikleri

  • Televizyon
  • Internet Bağlantısı
  • Kablo / Uydu Yayını

Otel Hizmetleri

  • Çamaşırhane

Otel Özellikleri

* White House Restoran sunduğu taze ve çeşitli yemek seçenekleriyle sizi şımartacaktır. Şefin öğle ve akşam yemeklerinin tadına varın. * Bellevue Bar: Günlerini burada sonlandırmayı tercih eden ziyaretçilere, barın duvarında aslı olan Alman Federal Başkanlarının resimleri eşlik edecektir. * Club Lounge: Presidential club kategorisi ziyaretçileri, kahvaltılarını kış bahçesi ve terası buluna club lounge da yapabilirler. * Otelin eski Amerikan başkanlarının adını taşıyan 8 çok amaçlı toplantı odalarında modern teknoloji ürünleri, doğal aydınlatma ve havalandırma bulunmaktadır. Konferans katında yer alan odaların herbiri seminer, konferans ve toplantı için uygundur.

Oda Özellikleri

* Otelin havalandırmalı 182 odası bireysel ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde düzenlenmiştir. Odaların herbirinde küvet, duş, WC, elektronik kapı kilidi, renkli televizyon, ödemeli kanal, radyo, minibar, pantolon ütüsü, telefon, bilgisayar, faks bağlantısı ve kablosuz internet erişimi mevcuttur. All rooms in this category have a bath tub or shower and a WC. Other features include an electronic door lock, a/c, color TV with Pay TV, radio, mini bar, pant iron, telephone, computer and fax connection, as well as wireless internet.

Otel Yakınında

* Tegel Havaalanı - 8 km * An der Urania Otobüs Terminali- 0.1 km * Zoologischer Garten Tren İstasyonu - 1 km * Wittenbergplatz Vapur İskelesi - 0.2 km * ICC Fuar Merkezi - 5 km * Brandenburg Geçidi- 2 km * KaDeWe Ku'Damm Shoppi Alışveriş Alanı- 0.2 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Berlin Tegel Havalimani 12,7 km uzaklıkta
  • Kurfürstendamm'dan birkç dakikalık uzaklıkta yer alan otel merkezi bir konuma sahiptir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri