Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

The Exhibitionist Hotel

8-10 Queensberry Pl, Kensington, London SW7 2EA, UK
Iş Merkezi
Çamaşırhane
Oda Servisi

Oda Seçiniz

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
The Exhibitionist Hotel, Londra merkezinde, Doğa Tarihi ve Bilim Müzesi ile yürüme mesafesinde ve Imperial College London ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 5 yıldızlı otel, Royal Albert Hall ve Harrods yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 37 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun kasa ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı mevcuttur.

Yemek
The Exhibitionist Hotel 24 saat oda servisi olanağı sizi bekliyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir.

İş Misafirlerine Yönelik

  • Iş Merkezi

Otel Hizmetleri

  • Çamaşırhane
  • Oda Servisi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • London City Havalimanı 18,7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri