Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Ergife Palace Hotel

VIA AURELIA 619,00165 ROMA,ROME
Iş Merkezi
Bar
Yüzme Havuzu
Televizyon

Oda Seçiniz

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otel, konferanslar, toplantılar, sergi ve gösteriler için ideal bir yer; tıpkı kültürel, sanatsal, ekonomik ve politik özellikleriyle turistler için ideal bir yer olan Roma gibi. Roma tam anlamıyla uluslararası bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Ergife Palace Oteli, on yılı aşkın bir süredir bütün beklentileri karşılıyor.

İş Misafirlerine Yönelik

  • Iş Merkezi

Yeme-Içme

  • Bar

Havuz Ve Spa

  • Yüzme Havuzu

Oda Özellikleri

  • Televizyon
  • Uydu Yayını

Otel Özellikleri

* Her sabah saat 6.30-9.30 arasında, Le Quattro Stagioni restoranda geniş bir kahvaltı büfesi servis edilir. * Kırk iki kilometre karenin üzerindeki toplantı alanıyla Ergife Palace Otel Avrupa'nın en büyük sergi ve kongre alanına sahiptir. * (Her biri kendi girişine sahip ve bağımsız bir giriş rampası bulunan) toplantı odaları 10 ila 1800 kişi ağırlayabilmekte ve her türlü etkinlik, seminer, konferans, halk sınavları ve sergiler, moda şovları, film galaları, sahne prodüksiyonları, gala yemekleri ve ziyafetler için tüm donanıma sahiptir.

Oda Özellikleri

* Ergife Palace Otel'de 810 adet modern mobilyalarla döşeli odanın 119'u superior sınıftır ve odaların her birinde küvet veya duşlu ve saç kurutma makineli özel banyo vardır. * Otel odalarında özel balkon, radyo, direkt hatlı telefon, internet prizi, renkli TV, klima, ısıtma, çalışma masası ve mini bar vardır. * Odaların çoğunda küçük bir kasa vardır fakat konuklar alternatif olarak resepsiyondaki kasaları da kullanabilirler.

Otel Tanıtım Bilgisi

" Ergife Palace Oteli, on yılı aşkın bir süredir bütün beklentileri karşılıyor..."

Otel Yakınında

* Barberini Metro İstasyonu - 1 km içinde * Termini İstasyonu - 2 km * Fiera di Roma Fuar Alanı - 14 km * Fiumicino’s Leonardo da Vinci Havaalanı - 26 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Ciampino Uluslararası Havaalanı 30,7 km uzaklıkta
  • S. Pietro'nun yakınında yer alan otel, şehirn tarihi merkezine kısa mesafede bulunuyor. Ring Yolu'ndan 4 km uzaklıkta olan otel, önemli kültürel mekanlara ve iş merkezlerine otobüs yoluyla bağlı.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri