Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Ontur Hotel İzmir

Gazi Bulv. No:130 Çankaya/İzmir
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Temizlik Hizmetleri

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış Konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Tesislerin sezon içerisindeki uygulayacağı konsept içeriğini, misafirlerimizin sağlıklı bir tatil geçirebilmeleri adına, tesislerin almış olduğu Covid-19 Tedbirleri kapsamında ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu genelgeler doğrultusunda tesis içi bazı üniteler tesis yönetimi tarafından kullanıma kapatabilir veya sınırlayabilirler.

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Temizlik Hizmetleri

Otel Özellikleri



Ontur Hotel İzmir her türlü teknik donanıma sahip toplantı salonları ve deneyimli ekibi ile her türlü bayi, lansman, eğitim toplantılarınıza şirket, dernek galalarınıza ve butik düğün organizasyonlarınıza ev sahipliği yapmaktadır. 150 kişilik 2 adet toplantı salonumuzda projeksiyon cihazı, sabit ve seyyar perde, ses sistemi, flipchart, kürsü, yaka ve telsiz mikrofon, sahne ve podyum,kablosuz internet erişimi mevcuttur.

Ana Salon

200  m²'dir. Tiyatro düzeni 150 kişi, sınıf düzeni 90-100 kişi, u düzeni 35-40 kişi, board düzeni 40-50 kişi,  kabare düzeni 80 kişi, gala düzeni 120 kişi, kokteyl düzeni 140 kişidir.

Locali Salon

100 m²'dir. Tiyatro düzeni  90 kişi, sınıf düzeni  60-70 kişi, u düzeni 35 kişi, board düzeni 40-50 kişi, kabare düzeni 50 kişi, gala düzeni 70 kişi, kokteyl düzeni 100 kişidir.

Her 2 salonda fuaye salonu olarak 100-120 kişiliktir.


Popüler Olanaklar

Temizlik Hizmetleri

Yorumlar

Gündenur A*** Önerilir
28.11.2023
Olgun Çift | Tatil
10
Guleryuzlu karsilama çalışanlar ilgili konumu çok ıyi yerde odanın rahatlığı havuzu spa çok keyifliydi teşekkür ederim bizi onesmsdiginiz icin
Demircan B*** Önerilir
8.11.2023
Bebekli Aile | Tatil
5,7
Resepsiyon, belbol ve karşılama personelleri yaklaşımları çok iyiydi teşekkürler.Konum çok iyiydi Konak ve alsancak yürüme mesafesinde.Oda temizliği sorunlu olsada kullanış açısından geniş ve güzeldi.
Odada soğuk bir hava akımı vardı ve üşütüyordu.Temizlik personeli yastık saymaya biz odada konaklarken geldi rahatsız olduk.3 gece ben ve ailem kaldı üç gece de farklı fiyat ödedik.Oda toz kokuyordu.
İbrahim Kürşat D***
28.06.2023
Çocuklu Aile | Tatil
5,3
Bana burayı satarken kahvaltı olmadığı hiç bir yerde yapmıyordu. Bunu sitenizde özellikle belitmemişsiniz. Bu nedenle sizin üçkağıtçı olduğunuzu düşünüyorum bir daha sizden bir şey almayacağım......
Yavuz G*** Önerilir
12.05.2023
Tek basima | İş Seyahati
8
Temizlik, güler yüzlü personel ve konumunu seviyorum. Odaların büyüklüğü ve yatak konforu çok güzel.
Eskiden anlaşmalı olan otoparklarının anlaşması bitmiş. Bu yönü kötü olmuş.
Ömer B*** Önerilir
7.05.2023
Tek basima | İş Seyahati
8,4
Odalar Geniş Ferah Yatak Rahat Yastık Seçenekleri Güzel Havlu Bornoz Temiz ,Kaliteli ,Yumuşak, Oda Servisi Hızlı ,Resepsiyon Hızlı Güler Yüzlü,Kat Görevlileri Güler Yüzlü
Olumsuz Yorumumu Yok

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Adnan Menderes Havalimanı 17,7 km uzaklıkta
  • Otelin merkezi konumu, İzmir sunduğu her şeye kolayca erişmenizi sağlayacaktır. Adnan Menderes Havalimanı yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesindedir.
8,2
Çok iyi
5 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri