Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Otel Yeni Residence

İnönü Mah. Çevre Karayolu 2053 SOK NO:15
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Sabah Kahvaltısı pandemi süreci boyunca Set-Tabak servis, Akşam Yemekleri Çorba + Ana Yemek + Salata + Tatlı veya Meyve Sepeti , şeklinde set menü olarak servis edilecektir.


Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda yaz konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.



Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler

Otel Özellikleri



Oda Kahvaltı konaklamalarda, sabah kahvaltısı dışında alınan yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli.


Yarım Pansiyon konaklamalarda, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dışında alınan yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli.

Oda Özellikleri

* Otel, 63 oda 126 yatak kapasitelidir. Tüm odalarda balkon klima, TV, telefon, duş, elbise dolabı mevcuttur. Odaların yerleri duvardan duvara halı kaplıdır. 24 saat sıcak su bulunur.

Otel Tanıtım Bilgisi

Çeşme'nin merkezine yakın olmak isteyenlere.

Otel Yakınında

Ege\'nin incisi Çeşme, İzmir sınırlarında yer alıyor. Güzel plajları ve koylarının yanı sıra butik otelleriyle de ilgi odağı. Çeşme\'de gezilecek yerler arasında Ayayorgi Koyu, Ilıca Plajı, Ildırı\'daki Erythrai Antik Kenti ve Çeşme Kalesi bulunuyor.

Yorumlar

ESRA D*** Önerilir
8.09.2022
Bebekli Aile | Tatil
7,3
Otelin konumu çok iyi market ihtiyacı için bebekli ailelerde bu çok önemli, çocuk havuzunun olması tercih sebebiydi havuza bakan oda verdiler çok rahat oldu kahvaltısı çok iyi ve zengindi.
Tek olumsuz yanı biraz eski olması, kaldığım odanın çok kötü olmamakla birlikte yenilenmeye ihtiyacı vardı, temizliği erkek personel yaptı çok özenli olduğunu söyleyemem ama her istediğimizde yaptılar
Berk U*** Önerilir
5.09.2022
2 Erkek | Tatil
8,7
-Havuz ve kahvaltı çok güzel. -Personel ilgili ve güleryüzlü.(Özellikle bellboy kardeşim.) -Lokasyon harika.(Çeşme marina, boyalık, ılıca, dalyan, alaçatının tam ortası) -Aile ağırlıklı bir otel.
-Yataklar biraz küçük. -Yastıklar çok ince, boyun ağrıtıyor. -Duşakabinin kapısız tasarımı hoş değil. -Pool bar daha aktif olmalı. -Odalara spot ışık gerekli, ışık çok göz yoruyor.
Nur A*** Önerilir
2.09.2022
Genç Çift | Tatil
4,7
Ulaşım iyiydi.
Bir çok otele gittim ancak ilk kez bu kadar böcek ya da sinek her ne ise ısırıldım. Bacaklarım komple kırmızı benek oldu. Kaldığım odaya çalışan bi anda girdi. Temizlik yetersizdi. Daha iyi olabilirdi
Onur H*** Önerilir
2.09.2022
Genç Çift | Tatil
5
Otelın konumu ve otoparkı
Oda temızlıgı facia.kesınlıkle bu ısı yapanlar deısmelı.
Canberk Z*** Önerilir
29.08.2022
Genç Çift | Tatil
4
Konumu iyiydi havuzu vardı birkaç personel ilgiliydi resepsiyondaki kız hariç
Odamızda mini buzdolabı yoktu istedik vermediler sandalye balkondaki çok kötüydü kırıktı geldiğimizde sonra pis geldi resepsiyondaki kız Çok asık suratlı ve ilgisizdi. Yemekler daha iyi olabilir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Adnan Menderes Havalimanı 94,5 km uzaklıkta
  • Çeşme merkeze 5 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Havaalanına 80 km, otogara ise 300 metre uzaklıktadır.
7,9
İyi
5 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri