Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Alenos Hotel Alaçatı

Alaçatı Mah. 12055 Sok. No: 4 Alaçatı - Çeşme
İçecek Servisi
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Açık havuz...

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Tesislerin sezon içerisindeki uygulayacağı konsept içeriğini, misafirlerimizin sağlıklı bir tatil geçirebilmeleri adına, tesislerin almış olduğu Covid-19 Tedbirleri kapsamında ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu genelgeler doğrultusunda tesis içi bazı üniteler tesis yönetimi tarafından kullanıma kapatabilir veya sınırlayabilirler.

Otel Özellikleri

  • İçecek Servisi
  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler

Havuz Ve Spa

  • Açık havuz...

Otel Hizmetleri

  • Kablosuz İnternet

Otel Özellikleri



Tesiste açık havuz bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

oda kahvaltı ayrıca 5 çayı ücrete dahildir. alkollu ve alkolsuz ıcecekler 24 saat hızemetınızdedır ayrı ucret alınmaktadır. “ OTEL DEĞİŞEN OPERASYON KOŞULLARINDAN DOLAYI KONSEPT ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINI SAKLI TUTAR.”

Yorumlar

Cengiz Ö*** Önerilir
4.09.2021
Çocuklu Aile | Tatil
5
OTELZ olarak satışını yaptığınız mekanı lütfen inceledikten sonra listenize dahil edin.Sizin hakkınızdaki değerlendirmem de olumsuza döner.
Yağmur A*** Önerilir
12.06.2021
Genç Çift | Tatil
7,7
Oncelikli cok sevimli tatlış bir butik oteldi, çalışanlar cok guler yuzluydu Alacati merkeze yurume mesafesindeydi ancak bunlardan bağımsız olarak cok fazla arı ve örümcek vardi ozellikle örümcekler cok korkunctu örümcek fobim var zaten o yüzden hic bisey anlamadım adam akıllı ne havuza girebildim ne guneslenebildim örümcek sorununa çare bulunursa daha iyi olabilir.
Hanna C*** Önerilir
30.05.2021
Olgun Çift | Tatil
10
Çok kaliteli üçgün geçirdik konum olarak muhteşem. Çalışan görevliler çok iyi tekrar tatil düşünsek hiç düşünmeden gideceğimiz bir yer ailemizin yanındaymış gibi günler geçirdik. Herkese tavsiye ederim hiç pişman olmazsınız.
Ayşenur K*** Önerilir
9.06.2020
Genç Çift | Tatil
10
Her tatilimizde gitmeyi düşündüğümüz bir yer her şey için Çook teşekkür ediyoruz :) Yine yeniden sizlerle görüşmek üzere A’lenos ailesi :)))
Sedef K*** Önerilir
4.06.2020
Çocuklu Aile | Tatil
9,7
Pandemi döneminde çocuğumuzla birkaç günlüğüne huzurlu ve sakin bir kaçış planı olarak seçtiğimiz bu mekan tüm planlarımızın ötesinde çıktı. Yeri, imkanları ve ev sahipleri şahane hissettirdi. Tüm tedbirlerini almışlar bu bizi çok rahatlattı ve iki üç günlüğüne corona yokmuş gibi dinlendik, havuza girdik ve rahatladık. Sanki kendi yazlığımızda gibi hissettik. Teşekkürler Alenos ailesine. Bu dönemde unutulmayacak bir mini tatil yaşattınız.🙏🙏🙏
Olumsuz bir yorumum yok

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Adnan Menderes Havalimanı 85,6 km uzaklıkta
  • İzmir Çeşme Alaçatı'da konumlanmaktadır.
9
Müthiş
5 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri