Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Alaçatı Ala Konak Butik Hotel

Alaçatı Mah. 14000 Sk. No:96 Çeşme İZMİR
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



 Tesisimizde Sağlık bakanlığı tarafından belirlenen bütün uygulamalara harfiyen uyulmaktadır. Odalarımız ve tesisimiz düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Sosyal Mesafe ve Personelimizin maske takma zorunluluğu bulunmaktadır.  İstenirse hızlı Check-in ve Check-out hizmetimiz veya açık havada dolduracağınız Konaklama Formu ile temas ı minimuma düşürerek Check-in ve out yapma olanağınız mevcuttur. Kişiye özel ürünler Havlu , yatak çarşafı Sabun  hergün düzenli olarak kat görevlilerimiz tarafından yenilenmektedir. İstenirse Oda temizliği hizmeti iptal edilebilir  odanıza sizden başka kimsenin girmemesi sağlanabilir. Tesisimizde Maske takma zorunluluğu Misafirlerimizin sağlığı için zorunludur.

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler

Otel Özellikleri

null

Otel Tanıtım Bilgisi

Oda Kahvaltı 2017 YİYECEK VE İÇECEK ALANLARI RESTAURANT & BAR ALA RESTAURANT 100 Kuver POOL BAR 40 Kuver KAHVALTI 08.30 -11.30 ODA SERVİSİ 24 Saat POOL BAR 09.00-24.00

Yorumlar

Aydan A*** Önerilir
26.09.2022
2 Kız | Tatil
9,7
Çok temiz, güzel, personeli güleryüzlü, yardımsever bir butik otel.
Mustafa G*** Önerilir
2.08.2022
Genç Çift | Tatil
9,3
Personel çok ilgiliydi. Kahvaltıyı çok beğendik. Otelin konumuda çok iyi.
Beste Ş*** Önerilir
1.06.2021
2 Kız | Tatil
10
Tesadüfen seçip gittiğimiz bu otele gerçekten bayıldıık. Hiç şüphe etmeden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Alex bey ve eşi Selin hanıma her şey için teşekkür ederiz, kahvaltı ve akşam yemeği de süperdi. Gerçekten samimi içten ve oldukça yardımcılar aileden biriymişsiniz gibi hissedip huzurlu ve mutlu tatil istiyorsanız kesinlikle gitmelisiniz 🥰
TURGAY A*** Önerilir
30.04.2021
Bebekli Aile | Tatil
10
Bebeğimiz ile birlikte gittik harika ağırladık. Tüm personel aile gibiydi. Bizide tıpkı dostları gibi agırladılar. Konum olarak hem kolay hemde alaçatı merkeze otoyollara ve tüm eğlence merkezlerine yakın bir yerde. Ben herkese tavsiye ederim.
Gence S*** Önerilir
28.04.2021
2 Kız | Tatil
10
Hersey cok güzeldi,otel cok ferah sakin huzurlu bir otel,çalışanlar güleryüzlü ve çok ilgililer,kahvaltısını cok begendik,konum olarak çok iyi yerde,jakuzi keyfi yapmadan dönmeyin :)

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Adnan Menderes Havalimanı 86,4 km uzaklıkta
  • Alaçatı'da, Pazaryeri'ne 1,7 km., Erythrai Antik Kenti'ne 3,9 km. mesafede yer almaktadır.
8,3
Çok iyi
5 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri